Spelbolagen frodas under pandemin

Börsen har varit skakig ett bra tag på grund av Coronapandemin, men bolag som det går bra för att spelbolagen. Bland annat tipsar Affärsvärlden om att LeoVegas kan vara en köpvärd aktie i dessa tider. Experterna på Affärsvärlden baserar sin rekommendation på att aktien är lågt värderad och på att flera människor är hemma och därmed också möjligen kommer vända sig till penningspel mer än de har gjort tidigare. Väljer man att spela behöver man naturligtvis komma ihåg att inte överskrida sina tillgångar och att vara noga med att följa sina egna insättningsbegränsningar. Ett tips är att koppla av med en bok mellan varven, här hittar ni mer information om vem som skrivit vilka böcker och kan få tips på bra titlar. Väljer man att placera sina pengar i LeoVegas aktier behöver man naturligtvis också följa med bolagets utveckling genom att läsa del- och helårsrapporter.

Aktiemarknadens utveckling i diagram och staplar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *